O fondaciji

Mi im moramo pružiti ruku podrške

Fondacija je osnovana 2021. godine sa primarnom misijom da pomaže porodicama Crne Gore

Imajući u vidu važnost porodice kao osnovne ćelije društva, umjetnik se opredijelio da svu svoju dosadašnju reputaciju i ugled kako u domaćim tako i inostranim krugovima da na usluzi dobrotvornom radu, i zajedno uz druge dobre ljude učini to da imamo sve veći broj zdravih i srećnih porodica, a samim tim i zdraviju i srećniju zajednicu.

Iako uslovi u kojima Fondacija upravo započinje svoj rad su daleki od idealnih, ali upravo godina koja je prethodila nas je obavezala da budemo podrška slabijima i da smo jedni drugima najpotrebniji.

Sav rad fondacije biće usmjeren na pomaganju porodice i pružanju podrške u izazovnim trenucima, kako bi iste laganije prebrodili i iznjedrili nove omladince kojima će ovaj narod i ova zemlja i ostati

Naša obaveza

Obavezni smo pred ljudima a i pred Bogom da jači i trenutno spretniji pomažemo manje jake i nemoćne komšije u pojedinim segmentima njihovog života. Malo nam je potrebno da budemo vjetar u leđa jednom djetetu, jednoj majci, jednom čovjeku i da imajući srećno dijete, srećnog pojedinca dobijemo i srećno društvo.

U saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore i ostalim udruženjima, Fondacija će vršiti selekciju porodica kojima je pomoć neophodna.

Vizija Fondacije je srećno društvo

Za takvo društvo smo odgovorni svi. Fondacija će biti tu da okuplja, bodri, istrajava, motiviše sve nas ka viziji srećnog društva.

Za takvo srećno društvo neophodni ćete nam biti svi vi da živimo misiju dobrote, kreativnosti, okupljanja i davanja. Misija koja će ostaviti traga i misija koja će zadavati standarde. Misija kroz koju će dobro, umjetnost, čovjek, humanost i kreativnost progovarat.

Naša želja je da kroz rad i projekte Fondacije imamo srećno društvo

Njegova slika je među svjetskim slikarima na aukciji za pomoć žrtvama zemljotresa Hrvatske. Uvijek spreman da se odazove na svaki vid dobročinstva i spreman da okupi još dobrih ljudi oko sebe, osnovao je i ovu Fondaciju, sa željom da kroz rad i projekte Fondacije imamo srećno društvo.

Umjetnost živi njega, a i on nju. Umjetnost življenja, umjetnost dobrote, umjetnost davanja, umjetnost boja i riječi. Piše pjesme za „sebe i prijatelje“ kako kaže. Druži se sa četkicom i bojama od kada zna za sebe. Otac je dva dječaka Nikole i Miloša.

Obećava da ćemo zajedno biti nečija proljeća i svjedoci zrelih jesenjih plodova budućih učitelja, nastavnika, ljekara, sportista, umjetnika u čijem sazrijevanju će Fondacija sudjelovati.